De fleste over 30 år husker kanskje de to gode naboene som alltid hjalp hverandre med sine byggeprosjekter. Det fantes ikke én sur mine i ansiktene deres, enda det som regel ikke gikk helt etter planen.

I dag er det også mange gode naboer. Men nye byggeprosjekter er ikke alltid like populære når plantegningene skygger for morgensola og utsikten. Det betyr likevel ikke at det ikke kan bli bra. For handler man varene hos Byggmax vil man garantert få gode råd med på veien. Men hva er det nye man bør få med seg

Hvorfor velge nybygg

Nybygg vil gi levedyktig hushold i mange tiår fremover. Man må likevel passe på å bygge innenfor forskriften, og ikke starte nybygg før tegningene er sendt inn. Deretter kan man for eksempel besøke Byggmax, som har byggebransjens beste vilkår når man skal bygge. Det gjør at man står friere når man skal bygge kjøkken, bad, legge gulv, spikre vegger og male. Dette betyr blant annet at du kan finne varene du trenger i nettbutikken til de samme lave prisene som du vil finne hos din nærmeste Byggmax.

Med åpent kjøp i 365 dager i året må du ikke bekymre deg for utgiftene, men fokusere på arbeidsoppgavene du skal gjennomføre. Utvendig eller innvendig oppussing blir en lek. Byggmax har rett og slett de beste løsningene for deg som er en ivrig handyman og snekker. Enten du er profesjonell eller ikke.

Få inspirasjon og gode tips

Det er heller ikke vanskelig å komme i gang, selv om man ikke har den store erfaringen med byggeprosjekter fra før. Les deg opp på nettbutikkens egen blogg om gjennomførte prosjekter med Byggmax’ ekspertise. Skal du lage et nytt gjerde eller endre på fasaden, får du tipsene du trenger for å gjøre det selv.

Husk at fasadeendringer må godkjennes av kommunen! Det kan hende du må endre tilbake om du vil bygge om boligen og du ikke har søkt først!

Vet du overhodet ikke hvor du skal begynne, kan du spørre den gode naboen, men er han ikke din venn, kan du garantert få hjelp på Byggmax.

Pris og kostnad

Mange velger å utsette vedlikehold og utbygging på grunn av økonomi. Men det handler mer om økonomistyring enn at man ikke har råd. Husk på at dersom du bruker Byggmax, får du 10 % av mellomlegget tilbake. Det du må gjøre er å se hva de kan hjelpe deg med.

Det å bygge trenger ikke være så dyrt, og med hjelp av medarbeiderne til å sette opp et budsjett, ser man at det går fint. Dessuten vil nok banken smile når de ser at du er ansvarlig og sørger for verdiøkning på huset ditt. Det vil bli som i gode gamle dager, da de to gode naboene samarbeidet om arbeidet. Men forskjellen er at nå er det du og ditt byggeprosjekt som er i fokus!