EEt deksel til mobiltelefonen er ikke bare et deksel lenger. Med stadig bruk av mobiltelefonen for nyheter, spill, samtaler, musikk og mer fortjener mobiltelefonen at vi tar vare på den. Mange ting med mobilen kan oppdateres, ikke bare minne og lagringskapasiteten. Mobilen brukes mer og mer, og det er ikke noe som tyder på den får mindre brukstiden i fremtiden. Daglig leser vi nyheter på internett og alt har blitt gjort så enkelt med mobilen.

Deksler med lommebok og kortholder

For mange er det ønskelig med mer enn et standard deksel iphone 7 til mobilen. Lommeetui er populært fordi de kan holde penger og kort. Hos iphonehuset er det godt utvalg av etuier, deksel, telefonvesker og mer. Mobilen er fast følgesvenn til hverdag og fest. Vi er vant til nyheter hele tiden. Masse av dem og alt mulig rett i ansiktet. For 90 år siden hadde de en dag som er kjent som “dagen ingenting skjedde”. Dette var 18 april 1930 da kjent mediehistorie ble skapt. Nyhetsoppleseren på radioen fortalte at “ingenting hadde skjedd”. Til tross for flere ting verdt å nevne, ble denne dagen da ingenting hendte berømt!

Når “startet” egentlig falske nyheter?

Kan du se for deg reportasjen fra denne dagen? Var det her falske nyheter gjorde sin inntreden? Hvorfor ble det ikke rapportert om opprøret i India mot kolonimakten? Eller hva med kirkebrannen i Romania hvor 118 mennesker mistet livet under påskegudstjenesten? På Filippinene skapte en voldsom tyfon massive ødeleggelser. Flere ting hendte denne langfredagen, men BBC Radio valgte isteden å si at ingenting hadde skjedd, og en pianokonsert ble istedenfor sendt på BBC..  

Uansett deksel behov finn din favoritt

Uansett hva du velger av deksel til iPhone 7 så finnes et godt utvalg. Entene du går etter farge eller funksjen, har iphonehuset et rikt sortiment, du blir ikke skuffet. Her er noe for enhver smak som sørger for at du trygt og komfortabelt kan fortsette lesing av nyheter fra både Norge og resten av verden. Nyheter på mobilen krever noen ganger et abonnement, men enorme mengde nyheter er helt gratis tilgjengelig på internett. Du behøver ikke gjøre noe for lesingen av dem.Daglig bombaderes vi av terrorisme, sult, kriger, nød, løgner fra politikere, verdensbegivenheter, sport, lokale hendelser, ulykker, sykdom og død. Det er aldri en stille dag uten noe. Nyhetsbildet krever mye og det er kanskje ikke rart at mange ikke klarer byrdene av lesing av nyheter. Angst, uro og depresjoner følger mange, og de unngår nyhetene for best mulig mental helse.

Sosiale media og ansvar

Mange nyheter er falske og inneholder 9 deler løgn og en del sannhet. Det slitsomme er å lære å skille dem ad, og samtidig takle resten. Verdensbildet er ikke bare en dans på roser, men helt klart et rotete og vanskelig bilde. Fordøyelsen av det hele krever arbeid!