Det å følge med på nyheter innenfor de kategoriene du liker kan av og til være litt vanskelig, men ikke om du har en god kunderelasjon enten med ulike forhandlere, der du er kunde selv eller med dine egne kunder. CRM består av så mange spennende komponenter, som vi håper at du har lyst til å lære mer om!

Hva er CRM?

CRM står for customer relationship management, som på norsk betyr kunderelasjonshåndtering. Du kan bruke dette som en del av din bedrift, eller du er garantert en del av det som kunde. Fordelene er at du kan benytte deg av det uansett.

For å skjønne hvordan du kan være en del av et CRM-system, så er det bare å sjekke hvilke blader du abonnerer på, hva slags nyhetsbrev du har meldt deg på osv. Alle bedrifter har sine metoder. Det er også her du kan hente tips.

Et crm system kan gjøre flere ting for deg, avhengig av hva slags bedrift det er du har, eller er en del av.

Hvordan hører nyheter og CRM egentlig sammen?

Hvis du vil opprettholde et godt kundeforhold med dine kunder, kan det lønne seg å være svært på når det kommer til ulike typer nyheter innenfor din bransje. Da bygger du tillit med kundene dine og ikke minst viser du at du har nesa innenfor ulike typer produkter og lignende. Det er en veldig god måte å ha kontroll på, rett og slett.

Du vil jo være den som er først ute med nyheter, eller hva?

La oss si du jobber i en bransje som har fokus på bolig. Dette gjør at hvis du alltid er tidligst ute med tilbud innenfor avisabonnement, innboforsikring, møbler, etc. Da vil du ha en stor kundebase som vil være interessert, fordi de kan få mye informasjon på en gang. Deretter finnes det ulike CRM-system som gjør at du kan ha gode kunderelasjoner.

Er du kunde?

Hvis du selv er kunde, så er det aller lureste du kan gjøre å benytte deg av disse systemene. De er laget for at du skal få den beste hjelpen. Hvis du har spørsmål eller andre ting er uklare, så er det bare å ta kontakt. Da vil du få informasjonen som de har, kanskje du til og med får litt ny informasjon?

Det som er så spennende med CRM er at det er konstant i utvikling og du som kunde kan benytte deg av det. Det gjør at du alltid vil ha det nyeste innenfor din egen bransje. Er ikke det ganske kult eller?