Det Hvite Hus rommer hundrevis av små og store bilderammer. Malerier av alle 45 presidenter, og snart nummer 46 med president Joe Robinette Biden Jr. Som alt annet i 2020 fulgte heller ikke presidentvalget normale rutiner. Den 7 november ble President Biden erklært President-Elect etter valgseieren. Han ble ikke utropt som vinner. Nyhetene dekket en sittende president som skreik og hylte om juks og fanteri. Falskt valg og oppdiktede stemmer.

Alle hjem trenger bilder

Uansett hjem er alle pyntet med bilder i ulike rammer som pryder hjemmet. Det Hvite Hus er intet unntak, selv om det er mange historiske portretter av tidligere presidenter og førstedamer. Hos https://www.bgafotobutikk.no/ finner du rammer i alle fasonger, farger, og typer. Et bilde er ikke klart før det har fått ramme. Malerier, bilder, veggdekor og mer forteller Det Hvite Hus sin historie og hendelser som har tatt plass.. Det er lite trolig av President Biden kunne forutse styret tidligere president,Trump og hans ville tilhengere ville gjøre. Da Biden ble president-elect 7 november var det lite gratulasjoner. Den sittende presidenten sa “ingenting er over”. Verdens ledere ga forsiktige gratulasjoner til tross for opptøyene som bare eskalerte.

Ulike rammer og inntrykk

Nyheter verden over var President Trump og hans siste bråk. Nyhetene rapporterte om lokale kamper og elendige holdninger. Ingen dag uten bråk. Nyhetene var preget av kamper. Daglige bilder av trøbbel kunne fylle opp vegger med fotorammer av øyeblikk hvor Amerikanere gikk til angrep på egne. Vi så forferdelige scener vi aldri trodde ville komme. Folk har spart på avisers bilder av opptøyer, og de vil for alltid være fotografier som gir dårlig og bitter smak.

Speil på veggen og inspirasjon

Enten du vil ha bildene din i fotoalbum, på veggen, eller i hyller er det mange muligheter, Inspirasjon kan hentes overalt. Det Hvite Hus har bilder, rammer, plakater, keramisk og glassverk av den mest utsøkte art. Her er noen kunst eksempler. Store nydelige rammer. Små sorte rammer med familiebilder. Fotografier er mer enn historie og minner. De lager atmosfærer og skaper kos og setter følelsene i gang. Forhåpentligvis er Trump ferdig med å fyre opp egne tilhengere og servere løgner om hvordan valget var fusk og seieren ble stjålet fra dem.

Trump har ikke beklaget sine ord. Ikke engang etter stormingen av kongressen hvor flere ble drept. Nyheter fra presidentvalget fortsetter å komme.